Erf-1 Melkveehouderij en Zuivelverwerking - Streekproducten

Erf-1 Melkveehouderij en Zuivelverwerking - Streekproducten

Op ERF 1 staat de kringloop van de natuur centraal. Onze koeien lopen een groot deel van het jaar buiten en ’s winters staan ze in de stal, waar ze voedzaam hooi krijgen van eigen bodem. De melk wordt op de boerderij op ambachtelijke wijze verwerkt tot biologische zuivelproducten en kaas. Verser en puurder kun je het niet krijgen. En dat proef je! 'Boeren met de wetenschap van morgen en de smaak van vroeger!'

Erf-1 Melkveehouderij en Zuivelverwerking - Streekproducten

Op ERF 1 staat de kringloop van de natuur centraal. Onze koeien lopen een groot deel van het jaar buiten en ’s winters staan ze in de stal, waar ze voedzaam hooi krijgen van eigen bodem. De melk wordt op de boerderij op ambachtelijke wijze verwerkt tot biologische zuivelproducten en kaas. Verser en puurder kun je het niet krijgen. En dat proef je! 

'Boeren met de wetenschap van morgen en de smaak van vroeger!'

De pure smaken van het land en de waarde van volhoudbare landbouw tot hun recht laten komen, in een eerlijk product met een eigen verhaal. Dat is onze missie. Sinds 2012 hebben we ons eigen merk zuivel. De zuivel is te koop op de boerderij, in diverse streekwinkels en via www.heerlijkijsseldelta.nl. Sinds kort maken we ook Kamper Terp Kaas. Wil je weten hoe deze producten gemaakt worden? Kom dan langs op onze boerderij. We geven je graag een kijkje in de keuken. 


Meer weten?
Op onze website lees je meer over ons, de boerderij, onze producten en de openingstijden. 

www.erf1.nl

ERF-1 Melkveehouderij en Zuivelverwerking