Boerderijwinkel Vahl - Streekproducten

Boerderijwinkel Vahl, gevestigd aan de Grafhorsterweg in IJsselmuiden is van oudsher een familiebedrijf. Boerderij 'Stoevezandt' is heden ten dage nog altijd dubbel bewoond! Al sedert 1895 kwam Anthoni Cornelis Vahl met zijn gezin naar IJsselmuiden en vestigde zich op de 'Stoevezandt'. Al zes generaties staat het bedrijf in IJsselmuiden bekend om eieren, groenten, aardappelen en diverse streekproducten.

Bijna dagelijks (ma t/m zat.) kan de klant terecht bij Boerderijwinkel Vahl voor versgeoogste groenten. De boerderijwinkel staat onder leiding van zoon Arjen. In deze winkel worden het hele jaar door verse groenten en fruit, aardappelen en van allerlei streekproducten verkocht voor de consument die graag vers en eerlijk geteelde producten wil.

Wat altijd al de grote hobby is/was voor al de generaties Vahl zijn de dieren. Tot op heden lopen er dan ook nog van allerlei beesten op de boerderij. Er zijn damherten, geiten, ganzen, kippen, van allerlei soorten eenden, cavia's, konijnen, fazanten, verschillende soorten vogels, kalkoenen, zwanen en bonte schapen. Maak kennis met ons. We zien u graag terug!

www.kwekerijvahl.nl

Boerderijwinkel Vahl