Shoppen

Ook stapelgek op shoppen? Vind hier de leukste adresjes om lekker te winkelen in de IJsseldelta.

In de IJsseldelta kun je écht helemaal los gaan als je van shoppen houdt! Kom bijvoorbeeld naar Zwartsluis, een gezellige binnenstad met leuke winkels en terras aan het water. Ook in Genemuiden is er een grote diversiteit aan leuke shops! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden in de IJsseldelta. Van hoedenwinkel, streekproducten tot benodigdheden voor de hengelsport en vele leuke kledingwinkels. Ook in Hanzestad Hasselt is het leuk shoppen, wat dacht je van een heerlijk snoepwinkeltje? Natuurlijk hebben we in de IJsseldelta ook de grotere winkelketens. Hiervoor kun je terecht in bijvoorbeeld Zwolle en Kampen. Ook daar zijn originele winkeltjes te vinden, zoals het Hanzehuis in Zwolle of een chocolaterie in Kampen.

Kortom: in de IJsseldelta is van alles te koop voor iedereen!

Waar kunt u winkelen?

Denk aan...

Aardbeienkwekerij Kalter - Shoppen

Aardbeienkwekerij Kalter - De Moestuin van de familie Richard en Annet Kalter is een moderne aardbeienkwekerij onder glas. Het bedrijf produceert van half maart tot half januari gezonde en smaakvolle aardbeien van hoge kwaliteit, voor binnen en buitenland. De aardbeien worden speciaal gekweekt met revitaliseert water.

Bekijk dit item

Boerderijwinkel Vahl - Shoppen

Boerderijwinkel Vahl, gevestigd aan de Grafhorsterweg in IJsselmuiden is van oudsher een familiebedrijf. Boerderij 'Stoevezandt' is heden ten dage nog altijd dubbel bewoond! Al sedert 1895 kwam Anthoni Cornelis Vahl met zijn gezin naar IJsselmuiden en vestigde zich op de 'Stoevezandt'. Al zes generaties staat het bedrijf in IJsselmuiden bekend om eieren, groenten, aardappelen en diverse streekproducten.

Bekijk dit item

De Vreugdehoeve - Shoppen

De Vreugdehoeve is een biologische melkschapenboerderij met zo’n 200 schapen. Gelegen net buiten Zwolle in de Vreugderijkerwaard. Dit is in het gebied vlakbij de IJssel in Spoolde.

Bekijk dit item

Erf-1 Melkveehouderij en Zuivelverwerking - Shoppen bij de boer

Op onze boerderij produceren en verwerken wij onze melk op ambachtelijke wijze tot zuivelproducten, van yoghurt tot boter. Bereid met aandacht voor de natuur, zonder overbodige toevoegingen. En dat proef je. Lekkere, pure smaken, seizoen na seizoen. Gezond genieten!

Bekijk dit item

Streekkraam 't Rechterveld

Bij ons in de streekkraam kunt u terecht voor aardappelen, rundvlees, groente, fruit en diverse (h)eerlijke streekproducten. Op donderdag staan wij op het Markeresplein in IJsselmuiden en op vrijdag staan wij bij Penningkruid in Kampen. Beide dagen kunt u ons hier vinden van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Bekijk dit item

Uitgekookt - Shoppen

Op zoek naar verse Maaltijden of Catering tegen een betaalbare prijs? Dan bent u bij Uitgekookt aan het juiste adres!

Bekijk dit item