Kids

Ook voor de kleintjes zit de IJsseldelta vol verrassingen!.

Voor kids is er waanzinnig veel te ontdekken in de IJsseldelta! Van jong tot oud, niemand hoeft zich te vervelen. De IJsseldelta zit vol verrassingen. De variatie is groot, zo kunnen kinderen bijvoorbeeld spelen in het hooi, kanoën, aardbeien plukken, een eendenkooi bezoeken, meedoen aan een crea-bea workshop, varen en gezellig met elkaar chillen. Dit is slechts een greep uit mogelijkheden, ook in de steden Zwolle en Kampen is veel te doen voor kids. Wat denk je van een gave GPS-wandeltocht, een fotospeurtocht of vlotten bouwen? Ook kun je iedere zaterdag samen met de molenaar in Hasselt een slinger aan de wieken worden gegeven. Er is genoeg te doen voor de jongeren in de prachtige IJsseldelta.

Waar is het avontuur?

Denk aan...

Aardbeienkwekerij Kalter - Kids

Aardbeienkwekerij Kalter - De Moestuin van de familie Richard en Annet Kalter is een moderne aardbeienkwekerij onder glas. Het bedrijf produceert van half maart tot half januari gezonde en smaakvolle aardbeien van hoge kwaliteit, voor binnen en buitenland. De aardbeien worden speciaal gekweekt met revitaliseert water.

Bekijk dit item

Boer Pelleboer - Kids

Op zaterdag 10 mei 2010 werd de allereerste skybox in de stal van boerderij Polderzicht van de familie Pelleboer in gebruik genomen. Onder grote publieke belangstelling verrichtten gedeputeerde Theo Rietkerk van de provincie Overijssel en wethouder Erik Dannenberg van de gemeente Zwolle de officiële opening.

Bekijk dit item

De Vreugdehoeve - Kids

De Vreugdehoeve is een biologische melkschapenboerderij met zo’n 200 schapen. Gelegen net buiten Zwolle in de Vreugderijkerwaard. Dit is in het gebied vlakbij de IJssel in Spoolde.

Bekijk dit item

Stalhouderij Kroon - Kids

Wij verzorgen paard en wagen voor evenementen, kinderfeestjes, partyen en feesten en trouwrijden. Wij hebben een groot aanbod aan wagens en huifkarren. Zelfs een arreslee behoort tot ons wagenpark. Daarnaast mogen wij uw welkom heten voor een rit per huifwagen of paardentram in het Nationaal Landschap IJsseldelta.

Bekijk dit item