Aardbeienkwekerij Kalter - Eten & Drinken

Aardbeienkwekerij Kalter - De Moestuin van de familie Richard en Annet Kalter is een moderne aardbeienkwekerij onder glas. Het bedrijf produceert van half maart tot half januari gezonde en smaakvolle aardbeien van hoge kwaliteit, voor binnen en buitenland. De aardbeien worden speciaal gekweekt met revitaliseert water.

Sinds maart 2010 zijn wij naast de kwekerij van start gegaan met ons nieuwste project: De Moestuin. De plaats waar iedereen kan kijken en beleven hoe verschillende soorten groenten en fruit groeien in de grond. Naast onze heerlijke aardbeien verkopen wij ook aardappelen! Zelf verbouwen we onder meer boontjes, bietjes, prei, koolrabi, komkommers, paprika, trostomaten, en blauwe bessen. Dit is afhankelijk van het seizoen. En, wat we niet zelf uit de kas kunnen oogsten, halen we bij telers uit de buurt, zodat we altijd met dagverse producten werken! Ook hebben we ook allerlei streekproducten in de winkel zoals: kaas, zuivel, vlees, jam en heerlijke sappen.

Tijdens de openingstijden van de winkel, bent u van harte welkom om een kijkje in de aardbeienkas te nemen. Er is gelegenheid voor het nuttigen van een kopje koffie en wat lekkers. Buiten is een oplaadpunt voor uw elektrische fiets. Voor de kinderen is er een aardbeienklimtoren en een trampoline. Binnenkort zijn er ook verschillende dieren op het bedrijf.

KLIK HIER voor een virtueel kijkje bij ons bedrijf!
Wij heten u van harte welkom!

www.kalteraardbeien.nl

Aardbeienkwekerij Kalter - De Moestuin