Aan boord bij Rederij Havana smaakt het leven goed!

Aan boord bij Rederij Havana smaakt het leven goed!

Rondvaarten, boottochten en activiteiten in Kampen Havana ligt in Kampen! Een echte aanrader voor wie zorgeloos en bourgondisch wil genieten op het water. We werken zoveel mogelijk met de heerlijke streekproducten uit de IJsseldelta, bijvoorbeeld bij onze borrelboot en lunchboot! Maar vergeet ook de lokaal geproduceerde sigaren niet. Bij ons kun je ze zelf leren maken en roken! De Havana betekent varen zoals het eigenlijk bedoeld was, comfortabel, sfeervol, ontspannen en feestelijk. De IJsseldelta is een rivierdelta, die je het beste kunt beleven vanaf het water!

Aan boord bij Rederij Havana smaakt het leven goed!

Rondvaarten, boottochten en activiteiten in Kampen

Havana ligt in Kampen! Een echte aanrader voor wie zorgeloos en bourgondisch wil genieten op het water. We werken zoveel mogelijk met de heerlijke streekproducten uit de IJsseldelta, bijvoorbeeld bij onze borrelboot en lunchboot! Maar vergeet ook de lokaal geproduceerde sigaren niet. Bij ons kun je ze zelf leren maken en roken! De Havana betekent varen zoals het eigenlijk bedoeld was, comfortabel, sfeervol, ontspannen en feestelijk. De IJsseldelta is een rivierdelta, die je het beste kunt beleven vanaf het water!

De Havana vaart met kleine groepen, van 8-12 personen. Meer dan 12? Bel ons dan even om uw mogelijkheden te bespreken. 

We werken samen met diverse lokale restaurants, producenten van streekproducten en andere specialisten.
Kampen heeft veel lekkers te bieden en aan boord van het gezelligste varende terras van Nederland smaakt al dat heerlijks nog beter! #doyourselfaflavor en plan je volgende feestje vandaag nog via onze site! Zo geregeld. Welkom aan boord!

www.rederijhavana.nl

Rederij Havana