Wandelarrangementen Boerendiekhuus

Het Boerendiekhuus biedt verschillende wandelarrangementen aan in combinatie met andere ondernemers uit de IJsseldelta. Een unieke manier om de IJsseldelta wandelend te ontdekken!

Driedaags wandelarrangement

Start: station Zwolle. Eind: station Zwolle (15-19 km).

Eerste overnachting en ontbijt Syrinx (15-19 km) overnachten óp de IJssel. Een belevenis! Tweede overnachting en ontbijt met IJsseldelta streekproducten in het Boerendiekhuus (15-19 km). Overnachten bij de uiterwaarden van het Zwarte Water. Gratis lunchpakket. Bij overnachtingen in het Boerendiekhuus zijn gratis fietsen beschikbaar om 's avonds lekker te dineren in bijv. Genemuiden of Hasselt.
90 euro p.p.


Tweedaags wandelarrangement

Start: station Zwolle (of Kampen). Eind: station Kampen (of Zwolle, 15-19 km).

Overnachten en ontbijt met IJsseldelta-streekproducten in Boerendiekhuus Genemuiden (15-19 km). Verblijf in B&B bij de uiterwaarden van het Zwarte Water. Gratis lunchpakket.
40 euro p.p. 


Lakenvelder wandelarrangement

Wandeling naar het Zwarte Water over de zomerdijken langs lakenvelderrunderen (ongeveer 1 uur). Het pad is aangelegd in samenwerking met Staatsbosbeheer. Proef na de wandeling het lakenveldervlees en geniet van een voedzame broodmaaltijd in de verbouwde deel van de boerderij.
Niet beschikbaar in de periode van 15 februari-15 juni.
Minimum aantal deelnemers: 10.
22,50 euro p.p. 


Stiltewandeling met pelgrimsmaaltijd 

Stiltewandeling naar Zwarte Water over de zomerdijken langs lakenvelderrunderen en schapen.Door de weilanden waar vooral de vogels het hoogste woord hebben (ongeveer 1 uur). Pad gemaakt in samenwerking met Staatsbosbeheer. Na de wandeling is er een meditatief moment en een pelgrimsmaaltijd met soep, brood en producten van de boerderij.
Niet beschikbaar in de periode van 15 februari-15 juni.
Minimum aantal deelnemers: 4.
19,50 euro p.p. 

Stadswandeling Genemuiden

Genemuiden: wandelen, eten en slapen
Beleef de rijke historie van Genemuiden met een gids!

U maakt kennis met de tapijtindustrie in vroeger dagen en loopt door de enige straat in Nederland waar een rookverbod was! Aansluitend een heerlijk diner in restaurant De Biezen en slapen in het Boerendiekhuus, langs de uiterwaarden van het Zwarte Water.
Minimum aantal deelnemers: 10.
85 euro p.p.


Wilt u meer weten over één van de arrangementen? Neem dan direct contact op via info@boerendiekhuus.nl.

Wandelarrangementen Boerendiekhuus