Erf-1 Melkveehouderij en Zuivelverwerking - Er op uit!

Erf-1 Melkveehouderij en Zuivelverwerking - Er op uit!

Zelf zien waar de melk vandaan komt?Op Erf-1 kun je het verhaal achter het product beleven. Neem een kijkje in onze stal en geniet van het buiten zijn. Gelegen nabij de Mandjeswaardbrug aan de Goot en het Ganzendiep ruik je het platteland, zie je het weidse uitzicht en luister je naar de stilte van de natuur.

Erf-1 Melkveehouderij en Zuivelverwerking - Er op uit!

Zelf zien waar de melk vandaan komt?

Op Erf-1 kun je het verhaal achter het product beleven. Neem een kijkje in onze stal en geniet van het buiten zijn. Gelegen nabij de Mandjeswaardbrug aan de Goot en het Ganzendiep ruik je het platteland, zie je het weidse uitzicht en luister je naar de stilte van de natuur.

Op ERF 1 staat de kringloop van de natuur centraal. Onze koeien lopen een groot deel van het jaar buiten en ’s winters staan ze in de stal, waar ze voedzaam hooi krijgen van eigen bodem. De melk wordt op de boerderij op ambachtelijke wijze verwerkt tot biologische zuivelproducten en kaas. Verser en puurder kun je het niet krijgen. En dat proef je! 

'Boeren met de wetenschap van morgen en de smaak van vroeger!'

Je bent van harte welkom om langs te komen, bekijk onze website voor openingstijden of de andere mogelijkheden die er zijn oms ons bedrijf te bezoeken.

www.erf1.nl

ERF-1 Melkveehouderij en Zuivelverwerking