Actieve en recreatieve groepsuitjes in Kampen

Actieve en recreatieve groepsuitjes in Kampen

Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag? U komt met een groep naar onze mooie IJsseldelta en wilt graag uw bezoek uitbreiden met een leuke activiteit. Wij bieden u de mogelijkheid om de IJsseldelta eens goed te verkennen!

Actieve en recreatieve groepsuitjes in Kampen

Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag?

U komt met een groep naar onze mooie IJsseldelta en wilt graag uw bezoek uitbreiden met een leuke activiteit. Wij bieden u de mogelijkheid om de IJsseldelta eens goed te verkennen!

Dit kunt u doen tijdens een interactief spel met GPS in de binnenstad van Kampen, per huifkar door het buitengebied of pakt u liever de tandem of snorfiets? Wilt u het liever rustig aan doen dan kunt u ook kiezen voor tal van creatieve of culinaire workshops, al dan niet op eigen locatie.

Onze uitjes staan garant voor een hoop plezier, worden met zorg voor u georganiseerd en worden begeleidt door enthousiaste en ervaren instructeurs. Of het nou een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familieuitje of relatiedag betreft, voor elke groep hebben wij diverse mogelijkheden. Op onze website kunt u op een snelle en eenvoudige manier het uitje vinden dat bij u en uw wensen past.

KamperUitjes

Een sfeerimpressie van onze groepsuitjes