Digitale routes in de IJsseldelta

Hanzetocht Kampen
Prachtige wandeling voor elke wandelaar. De organisatie van Hanzetocht Kampen heeft een prachtig idee opgevat om een wandeling te organiseren tijdens de vier seizoenen. Een langere wandeling – ong. 18 km - van Zwolle naar Kampen langs de uiterwaarden van de IJssel. Hierbij ga je met het Kamperlijntje naar Zwolle om daarna, langs de prachtige uiterwaarden, terug te wandelen naar Hanzestad Kampen. Langs de tocht zijn een aantal rustpunten om op te warmen, te genieten van de omgeving en om iets te eten en te drinken. De kortere route - ong. 5,4 km - is een mooie wandeling rondom Kampen. De eerst volgende Hanzetocht Kampen is op zaterdag 1 april 2017. Meer informatie...

Hanzestadswandelingen Hasselt, Kampen en Zwolle
In de stadscentra van de drie Hanzesteden Zwolle, Kampen en Hasselt zijn Hanzestadswandelingen uitgezet; met speciale bordjes leiden deze de je langs de interessantste cultuur-historische bezienswaardigheden. Hanzestadswandeling Kampen is hieronder te downloaden. Bij de Tourist Info's zijn de verschillende Hanzestadswandelingen - met meer informatie over de steden - ook verkrijgbaar. Liever onder leiding van een gids een Hanzestadswandeling maken? Neem contact op met de Tourist Info's voor meer informatie. 

Rondje Zwolle
Een wandel-, én fietsroute van ruim 40 km rondom Zwolle, dwars door de groene en waterrijke stadsrandzone. Hieronder te downloaden.