Deelnemen

Wilt u ook deelnemen aan In de IJsseldelta.nl? Regel het binnen enkele stappen!

Bekijk hieronder welke mogelijkheid het beste bij u aansluit: 

1. U bent een producent van een of meerdere streekproducten. U neemt contact op met de Stichting In de IJsseldelta via het contactformulier met de vraag of uw streekproducten ook via de webshop verkocht mogen worden. Als uw producten aan de voorwaarden voldoen (op hoofdlijnen duurzaam en grotendeels in de IJsseldelta gemaakt/gegroeid) krijgt u voor 100 euro per jaar een inlogcode waarmee u teksten en foto’s op de website kunt plaatsen. Daarna komt de distributeur langs om vervolgafspraken te maken.

2. U hebt iets te bieden voor bewoners, toeristen en/of recreanten en u wilt dit zichtbaar maken op de website. U kunt u met uw hotel, bed en breakfast, vakantiehuis, restaurant, winkel, museum of andere activiteiten eenvoudig aanmelden voor de website. Aanmelden kan via de Login knop op de website. Binnen een week zal de aanvraag in behandeling worden genomen waarna u een inlogcode ontvangt. Hiermee kunt u inloggen op de website en uw persoonlijke pagina invullen en aanpassen. Na het invullen van alle gegevens komt er op basis van de adresgegevens een symbool op de kaart te staan met uw (bedrijfs)gegevens. Ook kunt u evenementen en activiteiten toevoegen. Voor een plaats op deze site betaalt u 100 euro per jaar.

Nieuws of overige berichten over de activiteiten in de IJsseldelta kunt u direct naar ons toesturen. Wij zorgen ervoor dat deze een plaats krijgen op de evenementenkalender. Deelnemers aan de website kunnen hun eigen evenementen op de kalender zetten. 

Heeft u specifieke vragen over het adverteren op de site, de grenzen van ons werkgebied of over andere zaken op deze site dan kunt u altijd contact opnemen.