Campings

Zorgeloos overnachten in de IJsseldelta. Neemt u liever uw eigen bed mee? Geen probleem! De IJsseldelta biedt verschillende campings waar u heerlijk kunt genieten..

Denk aan...

Boerderijcamping De Stadsgaten

Onze camping is gelegen midden in de natuur nabij Hanzestad Hasselt en nabij streekdorp Staphorst. De camping is een mooie uitvalbasis  om de Kop van Overijssel te verkennen.

Bekijk dit item

Camping-Haven Seveningen - Camping

Op het voormalige eiland Seveningen onderdeel van het Kampereiland, ligt bij het Ganzendiep Camping Seveningen. Waar voorheen de herder van Seveningen zijn schapen weide, misdadigers werden terecht gesteld, is het sinds begin jaren 60 vorige eeuw kampeerterrein. De camping ligt op een knooppunt van nationale en plaatselijke wandel- en fietsroutes.

Bekijk dit item

Edelveen - Camping & Trekkershut comfort

Bij Edelveen Minicamping, Bed & Breakfast kunt u volop genieten van de rust, het uitzicht op de landerijen en van de vogels en bloemen bij de vijver, deze is rondom voorzien van gaas i.v.m. met veiligheid.

Edelveen is een goede uitvalsbasis voor leuke fietstochten in de omgeving.

Bekijk dit item

Minicamping De Paardeboer - Campings

Boerderij 'De Paardeboer' van de familie Holtland is een monumentale boerderij welke is gelegen aan het Ganzendiep op het Kampereiland. Bij boerderij 'De Paardeboer' is een minicamping gevestigd, alwaar u heerlijk recreëren. Daarnaast biedt het Kampereiland veel rust en ruimte aan die ongekend is voor het Het Nationaal Landschap IJsseldelta.

Bekijk dit item