Bed & Breakfast

De IJsseldelta ontdek je niet in één dag. Gelukkig hoeft dat ook niet, want er is een ruime keuze aan accommodaties waar je in alle rust kunt overnachten. ’s Ochtends wakker worden van de haan die kraait? Verse broodjes van de bakker op uw zomers terras aan het water? Of liever ontwaken in het bruisend hart van de stad?.

Denk aan...

Alpaca IJsseldelta Logies - Bed & Breakfast

Welkom bij Alpaca IJsseldelta Logies!

Bekijk dit item

Bed & Breakfast Boerendiekhuus

Het Boerendiekhuus is een sfeervolle B&B met meerdere kamers op een lakenvelderboerderij. De Bed & Breakfast is ingericht in de oude grupstal, waar voor de gasten een woonkamer en drie slaapkamers zijn ingericht. De gasten genieten van een prachtige plaats langs de uiterwaarden van het Zwarte Water. Buiten het broedseizoen kunnen ze ook gebruik maken van het wandelpad over de zomerdijken naar het Zwarte Water. Fietsers, wandelaars en toeristen die door de IJsseldelta trekken hebben hier een uitstekende plaats om tot rust te komen en de IJsseldelta te beleven. In het ontbijt werkt de gastvrouw met veel producten uit de IJsseldelta, zoals bijvoorbeeld de aardbeien van Kalter en de zuivel van ERF1.

Bekijk dit item

Bijzonder overnachten het Olifantspad - Bed & Breakfast

De naam Bijzonder overnachten het Olifantspad is zorgvuldig gekozen door beide eigenaren van het Kamperveense accommodatie. Henk en Jannie Piening zijn de afgelopen jaren enorm geïnspireerd door het continent Africa, en dan vooral hoe deze beesten zich voortbewegen!

Bekijk dit item

De Pieper Horizon - Bed & Breakfast

In het prachtige weidse polderlandschap "de Pieper" is op onze hobbyboerderij een luxe sfeervolle gastenverblijf de Pieper Horizon gerealiseerd.
Met dit verblijf willen we onze gasten kennis laten maken met de rust, ruimte en dieren van het platteland.

Bekijk dit item

Edelveen - Bed & Breakfast

Bij Edelveen Minicamping, Bed & Breakfast kunt u volop genieten van de rust, het uitzicht op de landerijen en van de vogels en bloemen bij de vijver. Edelveen is een goede uitvalsbasis voor leuke fietstochten in de omgeving.

Bekijk dit item

Rustpunt en Bed & Breakfast Sonnenberg

De Sonnenbergweg ligt aan de rand van de Mastenbroeker polder in het mooie gebied van de IJsseldelta. Gelegen op een rivierduin kronkelt het zich een weg door het landschap.

Bekijk dit item