Alpaca IJsseldelta Logies - Bed & Breakfast

Alpaca IJsseldelta Logies - Bed & Breakfast

Welkom bij Alpaca IJsseldelta Logies!

Alpaca IJsseldelta Logies - Bed & Breakfast

Welkom bij Alpaca IJsseldelta Logies!

Ons nieuwe gastenverblijf is onder gebracht in de zwarte kapschuur, welke wij onlangs herbouwd hebben. U heeft hierdoor een eigen entree en maar liefst 54m2 tot uw beschikking. Op de begane grond vindt u een luxe badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. Daarnaast biedt ons gastenverblijf een modern keukenblok met eethoek en gezellige woonkamer. Tevens is er een tv aanwezig en gratis WIFI. De ruime slaapkamer voor 2 personen inclusief elektrische boxsprings maakt het geheel tot een comfortabel vakantieverblijf. Op de vide is een 2-persoonbedstee beschikbaar. In overleg kan een extra persoon bijgeboekt worden. U kunt beschikken over een eigen terras met uitzicht op onze alpaca’s.

Alpaca IJsseldelta Logies is gevestigd aan de Sonnenbergweg 7 (buurtschap Oosterholt) gelegen in de Hanzestad (Gemeente) Kampen. Buurtschap Oosterholt ligt in het Nationaal Landschap IJsseldelta en ingeklemd tussen de Polder Mastenbroek en de Rivier de IJssel. Vanaf ons huis zijn mooie fietstochten te maken naar Wilsum, Zalk of iets verder weg Elburg. U kunt in ons gastenverblijf heerlijk tot rust komen en genieten van de dieren op onze boerderij. Zo hebben wij alpaca’s, dieren met een hoog knuffelgehalte, waarmee u heerlijk kunt wandelen. Daarnaast zijn er katten, eenden en schapen op de boerderij.

Alpaca Logies beschikt over centrale verwarming, dus u bent het hele jaar welkom!

U hoeft geen handdoeken etc. mee te nemen, want het gebruik van handdoeken en bedlinnen is gratis. Ons gastenverblijf is rookvrij. Huisdieren zijn niet toegestaan (dierenpensions in de buurt aanwezig!).

Wij bieden al logies aan vanaf € 65,00 per nacht bij 2 personen en € 85,00 per nacht bij een bezetting met 4 personen.

Bekijk onze website www.alpacaijsseldelta.nl voor meer informatie en prijzen. Voor vragen neem gerust contact met ons op:

Tel.: 038-3315211 of 06-26774462
Email: ernap@live.nl of l.palland@hotmail.com

Familie Palland heet u van harte welkom!

Alpaca IJsseldelta Logies